Web Analytics

Vad är "Starkaste Air Push Shoes" Nike Air Max 270

Posted by admin 10/08/2018 0 Comment(s)

Nike Air Max 270 par är utformade speciellt för livet. Förutom rika färgscheman är den största höjden på alla skor den 3,2 cm bakre luftkudden, vilket är det tjockaste paret i Air Max-familjen.

 

Design inspirationen från Nike Air Max 270 kommer från förövarna Nike Air Max 93 och Nike Air Max 180. Det visar ett nytt utseende genom luftkudden på stora skor runt och hylder förgångarnas låga profil.

Bäst Nike Air Max Flair 270 KPU Vit Svart

1978 inleddes Nike in i revolutionen "Air-Sole Air kudde", en del av Nike-skor, och sedan lanserade 1987, kommer Nike Air Max 1, hälkudde utsatt för första gången, att vara Air elementet i fantasi, smart fackföreningsrörelseelement, öppnar Air Max-vägbanan, mer främjar luftkuddeteknologin, även i dag är Air också Nike den ursprungliga andan i strävan efter innovation.

 

Faktum är att innan NBA-krigareens stjärna Kevin Durant spelade mot sin tidigare ägare, Oklahoma-törnen, bär han den största Air Max 270 som ledde till en uppvärmd diskussion bland skofläktar och ledde mig till detaljerna i Air Max 270.

 

Från och med Air Safari fortsätter Nike med att släppa avslappnad stil Air Shoes. I 2018 är 270 det första paret av luftskor fullt designade för "vardagligt liv". Därefter var "270" ett preliminärt smeknamn för Nike's Nike Air Max 93, på grund av användningen av en exponerad luftkudde vid 270 grader.

Nike Air Max 270 Mesh Skor Vit Jade Svart

Air Max 270 är den tjockaste svävarskormen hittills, med en häl så tjock som 3,2 cm, vilket gör det till ett perfekt val för ökad höjd och förlängning. Samtidigt ger Air Max 270 skrymmande luftkudde utmärkt chock och komfort. Det är mycket lämpligt för människor att bära ut på gatan. & Nbsp;

 

Det sägs att Max Air 270 år 2018 kommer att presenteras mer i luftkudden och färgmatchning. Den här gången är den vita och röda luftkudden en genomskinlig version som har en bra konsistens i solljusöverföringen.

 

Vamp är tygerna med större flexibilitet, slitfogkonstruktionen kan vara effektiv i närheten av sulan, kan också röra sig med fotförlängningen, fast sko är inte helt vit, vara lite nära "ris är vit" istället samtidigt vamp ANVÄNDAR olika storlek lufthål, upprätthålla luft av fot ansiktsström.

Nike Air Max Flair 270 KPU Blå Vit

De övre lufthålen är tätare och det rena färgmaskområdet ger strukturfunktionen och luftpermeabiliteten på plats. Fronten-övre ANVÄNDAR olika material för att öka tåskydd. Navnet "Air 270" är skrivet på en skomodells tunga, med ett litet Nike-logo ovanför namnet och en söt look med asymmetriska LACES. Framsidan av gummiytan säger "MAX". Den stickade vamp och sömlös filmdesign skiljer sig från vanliga löparskor och multifunktionsskor.

 

Air Max 270 har en stor volym Luftkudde, som är visuellt utskjutande, så det borde vara väldigt bekvämt, bara titta på utseendet. Det finns det engelska namnet Air Max 270 på hälhissringen, vilket kan göra det lättare att ha på sig. Titta på Air Max 270 på avstånd, det är inte svårt att upptäcka att den här skoen har en högklack. Framfoten är en dubbeltäthet skum bomullssåsål, vilket ska vara i god tid med den bakre foten som omger luftkudden.

Nike Air Max Flair 270 KPU Grå Svart

Från sulan kan det konstateras att Air Max 270-häftkudden är inställd som U. Förutom det är det kanske en sko helt och hållet för fritidslivet, så det har inte ett djupt mönster.

 

Denna Air Max 270 klassificerar stilen av avslappnade skor som "hög rygg, låg fram" när de först slits. Medan Air Max 270 är en sockersko, känns inte vampen för hårt i jämförelse med andra vanliga versioner. Faktum är att dubbeltäthetsskum bomullssula också betraktas som mjuk Q, fotbågen i skorna är inte för hög, så vänner med plana fötter bör tycka om Air Max 270 känslan av att bära fötter, även om de står under lång tid inte såra dina fötter.

 

Nike Air Max 270 är inspirerad av två stora luftskor: Air Max 180 och Air Max 93, som har den tjockaste luftkudden i historien. Även om de inte är utrustade med professionell sport, är det första paret av casual Nike Air Max skor populära på grund av deras rika färgschema och lätta Q-studsning. För att vara rättvis är Nike Air Max 270 ett par moderiktiga skor som mår bra, till exempel extremt elastisk vamp, tjock luftkuddsula och andra element som gör att folk älskar att bära den.

Leave a Comment