Web Analytics

Super Pegasus - Nike Zoom Pegasus Turbo

Posted by admin 24/05/2019 0 Comment(s)

Super Pegasus - Nike Zoom Pegasus Turbo

 

I maj 2017 kom hela maratonbrottet i det sensationella varvet ihåg av många löpare. Utmanaren Kip Jogs Nike Zoom Vaporfly Elite-stövlar blev också fokuset på rampljuset, progressiv ZoomX. Midsolen, extremt lättvikt och överdriven exteriördesign lockar löparena att försöka, men det höga priset och det lilla antalet är otillåtna.

Billiga Herr Nike Air Zoom Pegasus 33 Wolf Grå Mörk Grå Foto Blå Svart

Sedan dess har Zoom Vaporfly 4% löparskor uppfyllt de speciella behoven hos spelskorna, men många löpare hoppas ha dagliga träningsskor som också använder ZoomX mellansåstechnologi, eftersom Zoom Vaporfly 4% brukar ha på sig. Det är för starkt att stå upp , och de flesta löpare behöver inte så snabbt svarhastighet. Det är i denna efterfrågan som de nya Nike Zoom Pegasus Turbo-löparskorna kom till, skoens mellansula. Utan kolfiberbräda, lägger kolfiberskivan hårdhet för att öka framdrivningen, vilket hjälper löpare att "studsa" från marken snabbt, vilket resulterar i en snabb och något hårdare fotkänsla. Marathon-mästare Kupogog sa också att löparskor med kolfiberbrädstöd är det bästa valet för matchdagen, men för daglig träning är detta svar lite för snabbt. Nike ZoomX-skum har inte bara utmärkt energiåterkoppling, men möter också löparens strävan efter bekväma fötter i daglig träning.

 

Lopparna som ofta deltar i tävlingen är mycket bekanta med lätta löparskor. Oavsett om det är ultimata maratonskor eller extremt lätta i daglig träning, är den ultratunna mellansolen designen på samma sätt och mellansolen i detta par Zoom Pegasus Turbo Det är inte särskilt tunt, men det är väldigt mycket ljus. ZoomX skum är även Nikes lättaste skummaterial hittills. Mäns enda US10 gård väger ca 238 gram, medan kvinnornas enda US8 gård väger bara 196 gram.

Herr Nike Air Zoom Pegasus 33 ID Grå Hong Kong Graphic

Förutom att vara tillräckligt ljus är Zoom Pegasus Turbos dämpning också enastående. Jämfört med andra Nike-skummaterial ger Nike ZoomX skum överlägsen energiåterkoppling och mer flexibilitet. Hittills har endast Nike Zoom Vaporfly Elite, Nike Zoom Vaporfly 4% löparskor och de nya Nike Zoom Pegasus Turbo-löparskorna ZoomX mellansåldeteknik, medan de två första är mer lämpliga att använda under spelet och Zoom Pegasus Turbo är mer lämplig för daglig träning. använda sig av.

 

De viktigaste tekniska punkterna i Nike Zoom Pegasus Turbo-löparskor är följande: ZoomX mellansula, 10 mm fram och bak höjdskillnad, övre är gjord av genomskinlig övre och snören är sammanvävda med Flywire. Den lilla våffeln på gummiytan Den pieformade upphöjda konstruktionen ökar dämpningen och ger flerskiktsgrepp.

Leave a Comment