Web Analytics

Nike Air Vapormax Flyknit 2 Air Push Test

Posted by admin 29/04/2019 0 Comment(s)

Nike Air Vapormax Flyknit 2 Air Push Test

 

År 1987 föddes det första paret med Air Max luftkudde Nike Air Max 1. I 2017 inledde Air Max också sin 30-årsjubileum av Nike AirVapormax flyknits födelse. År 2018 såldes Nike Air Vapormax flyknit 2.

 

Genom att byta ut de traditionella Air-löparskorna, har hela paret bara två delar av övre och luftkudden, och skorna är väldigt lätta. Dessa skor fungerar inte bara bra i löpande prestanda, utan blir också en av de modeartiklar som alla älskar.

Unisex Nike Air Vapormax 2018 2.0 942843 Alla Vit Svart

2018: s senaste Nike Air Vapormax flyknit 2, något annorlunda än den 1: a generationen i vissa detaljer, är prestandan ännu bättre. Den rena vita övre är enkel och mångsidig, den stora maskstickans övre skapar en bekväm fotkänsla och superatmosfären ger en stark visuell effekt, vilket är det bästa i löparskor både i prestanda och utseende.

 

Skorutseende:

 

Den rena vita övre är väldigt enkel, och "VAPORMAX" -plåstret på tungan passar perfekt med kroppen. Tåhatten har ett lager av samma färgfilmstärkningsskikt, och skorna har en distinkt läggning. Sidoplaneringsdesignen kombinerat med spetssystemet, sokhylsdesignen skapar en stark känsla av enhet. Tredimensionellt vitt ljust läder Swoosh, iögonfallande genomskinlig atmosfärisk kudde, hela paret är mycket tekniskt. En synlig luftkudde vid en blick. Det vita förstärkningsskiktet på hälen, det ihåliga ursprunget ger en känsla av design. Det finns reflekterande remsor på skor och nattlöpning är säkrare.

 

Bekvämlighet:

 

Skorna har en integrerad sticka övre. Mjukt och ändå tufft, det passar bra med foten, och det känns inte tomt när du lägger på fötterna. Slit erfarenhet är utmärkt. Sula kan vridas fritt och böjas för att säkerställa att det inte finns någon återhållsamhet när den plötsligt ändras eller vrids.

Nike Air Vapormax Flyknit Svart Vit

Paket och support:

 

Den övre designen med ett stycke har en distinkt wrap runt fötterna. Sidoflyggen och spetssystemet är integrerade i en kropp, och skosnören kan göra den övre passformen bättre med fötterna, vilket ger en bekväm och stabil passform.

 

Den tuffa flygtråden går från spetshålet till sulan för bra sidostöd. Tå värmefilmförstärkningsskiktet skyddar inte bara tårna utan ger också motsvarande stöd. Du kan se att övre är väldigt deformerad när du kör.

 

Den ringformade filmen efter förstärkningsbehandlingen är bättre insvept runt hälen för att ge stabilt stöd. När du plötsligt ändrar riktning kan du se att det finns nästan ingen deformation vid hälen. Luftkudden ger super stabilitet, och skorna svänger från sida till sida, och fötterna är fortfarande mycket stabila.

Kvinnor Nike Vapormax 2019 AR6631-004 Svart Silver

Grepp och slitstyrka:

 

Luftkudden är i kontakt med marken med hjälp av den klassiska våffeltexturen, som är en glidande granulat med hög hårdhet. Gummiförtjockningsgranulerna med extra tonvikt på den stressade positionen ger starkare grepp och bra anti-skidprestanda.

 

Det mest oroande med luftkuddar är att de inte är slitstarka. Jag tror att alla kommer att tvivla på livet av skor i Putian skor. Samma riftade såldesign som originalet, vilket kraftigt minskar kontaktytan mellan sålen och marken, och även förtjockning av de bärbara delarna, behöver i princip inte oroa sig för att luftkudden kommer att skadas av en olycka.

 

dämpning:

 

Utförandet av Nike Air Vapormax-dynan är också enastående. Ta av till marken, du kan se att framfoten luftkudde inte har någon uppenbar deformation, bakluftsluckan deformeras snabbt och returer, vilket ger ett mycket bra slagskydd från tån till häl. Körning kan ses som en uppenbar deformation av bakluftsdynan, vilket ger kraftfullare energiåterkoppling, varje steg är som att någon pressar dig att springa framåt. När hela kroppens vikt läggs på hälen och luftkudden trycks hård, kan processen med uppenbar komprimering och återhämtning av bakluckans luftkudde ses.

Herr Nike Air Vapormax Flyknit Svart Blå Röd

Sammanfattning: Luftkudden är i stort sett densamma som den äkta känslan. Den mjuka vikten av den lilla vikten är något svagare. Den ena bitade övre delen ger utmärkt andningsförmåga, vilket ger en uppfriskande känsla hela tiden, lämplig för sportkläder och föredras för sommarskor. Enligt fotens olika kraftläge är luftkuddeenheten också tillverkad av slitstark förtjockningsbehandling i det slitstarka läget. Sula kan böjas fritt under rörelsen, och det kan enkelt ändras om det plötsligt ändras eller omedelbart aktiveras. svar. Super Atmospheric Pad ger utmärkt dämpning och mjuka fläckar, vilket ger en bekväm fotkänsla för att springa och passar väl för löpande behov.

Leave a Comment