Web Analytics

"Deviator" Av Traditionella Löparskor - Den Historiska Utvecklingen Av Nike Air Max 95

Posted by admin 19/02/2019 0 Comment(s)

"Deviator" Av Traditionella Löparskor - Den Historiska Utvecklingen Av Nike Air Max 95

 

För att fira och fira tjugoårsjubileet för Air Max 95 presenterade Nike två nya Nike Air Max 95-modeller: Nike Air Max 95 Ultra Jacquard och kvinnornas Nike Air Max 95 Ultra. Rozano's Air Max 95 är ett koncentrerat uttryck av ordet "annorlunda". Den oöverträffade dubbla Air Sole-inställningen, djärv silhuettdesign och svart mellansula gör Nike Air Max 95 till en "heterogen" i Nike Air Max-serien och blir en "avvikande" av traditionella löparskor. Ingen tidigare Nike sko har en sådan struktur, färgschema och oväntad framfods synlig luftkudde design. Samtidigt har Air Max 95 nästan ingen branding och använder den nya Air Max-teckensnittet. Precis som Nike Air Max 1 och Nike Air Max 90, belyser det ikoniska färgschemat NikeAir-Sole, och den här gången är det helt avslöjat från insidan.

Dam Nike Air Max 95 OG Sail Phantom Light Iron Ore Ember Glow

Nike Air Max 95-designer Rozano förändrade generna av Nike-produkter, inspirerade fantasin hos en ny generation av designers och öppnade "främre fönstret" av luftkuddar i framfotspositionen och avstod från en global popularitet. uppsving. Oavsett om det är gatorna i New York, London eller Tokyo, rusar ungdomar i den nya eran för att ha på sig dessa futuristiska löparskor på sina fötter. Oavsett tidskiftet är Air Max 95 alltid i framkant av mode.

 

2015 är det 28: e året då Air Max-familjen föddes. Familjen Air Max har gått ner från generation till generation och har fortfarande en stark vitalitet. När Air Max 1 först kom in i den historiska arenan, utvecklades serien gradvis till sin egen särskiljande personlighet efter flera generationer av förändringar. Varje generation av skor i denna serie är djupt imprinted i konsumenternas hjärtan. Även om några av dem redan har dragit tillbaka från historien, kan människor fortfarande inte glömma sin djärva färganvändning, passionerad design och utvecklingen av den visuella luftkudden. Spela en viktig roll. Ett av Air Max-logotyperna var Nike Air Max 95, som introducerades 1995. Det är inte bara ett par skor, det är också en "heterogen".

Billiga Herr Nike Air Max 95 Ultra Essential Binary Blå Vit

Spår tillbaka till källan, inspirerades originaldesignen av Air Max 95 av designern Sergio Lozano. Innan han rekryterades till Air Max-projektet, uttrycktes Rozano inspiration i Beavertons sevärdheter. "Jag svepte över sjön och tittade på skogen, och började föreställa mig hur regnet smälter jorden. Jag tänkte i mitt hjärta, om den perfekta produkten kan utgrävas med jordens erosion, är det inte så intressant? "Rozzano påminner om vägen. Han ritade snabbt en skissa av skon, striporna på skon liknade dem som ses på Grand Canyon väggar och han fyllde sedan skissen i hans kreativa utseende. För att återanvända Air Max-familjen togs Rozano's skisser på den regniga dagen fram till strålkastaren. Rozano och hans team tog den här skissen som en ritning och började presentera den främre visuella luftkudden, med fokus på att designa den bästa luftkuddeluckan för att lägga till mer skydd mot löpare. Efter att ha känt gemensamheten mellan kroppsstruktur och produktdesign har kroppens revben, ryggkotor, muskler och hud blivit sin huvudsakliga kreativitetskälla. Prototypen av den första Air Max 95 föddes.

 

Ökningen av luftkuddar är typisk för skoens konturdesign, och inspirationen kommer från människokroppen. Mellansolen design bygger på människokroppens ryggradsstruktur och är kärnan i den övergripande designen. Nylonhål representerar ribborna, medan skiktpaneler och maskar symboliserar muskelfibrer och kroppsvävnad.

Dam Nike Air Max 95 OG Sail Light Bone Gum Medium Brun Sko

Utformningen av Air Max 95 är så speciell att vissa människor ifrågasätter sin potential. Den här djärva designen omfattade inte Nike Swoosh-logotyp först. Dessutom inkluderar skon också Nike: s andra två pionjärer: den synliga luftkudden i framfoten och den svarta yttersålen som har orsakat oro. När man frågade om NikeSwoosh-logotypen, som inte är synlig på Air Max 95-skor, sa Rozzano: "Vi ser Nike som ett varumärke som kan erkännas av människor, så denna design borde också existera självständigt. Varför behöver vi fortfarande den här logotypen? Vi har redan en visuell luftkudde design, och för första gången injicerade en visuell luftkudde i framfoten. Men i designen är det också ett problem att sätta logotypen. Skos design gör det inte möjligt för oss att sätta logotypen i traditionell position, eftersom detta kommer att påverka andra viktiga egenskaper hos skorna. Slutligen placeras Swoosh-logotypen i skorets bakre position, vi använder Swoosh-logotypen som ett skiljetecken.

 

Dessutom förbättrar Air Max 95 den övre från en djupare bas och hjälper till och med att hålla den övre rena under körningar på landsväg. Rozano planerade ursprungligen att göra färgen på skorna så användbar som själva skormen. "I Oregon kör folk när de regnar, och de kör på små vägar. När de avslutar de första fem milen, är deras skor. Det är vanligtvis mycket smutsigt, och jag vill försöka täcka upp dessa fläckar." När han bestämde sig för att använda grå som en av huvudfärgerna, bröt hans heltidssäkerhet igen. "Jag hörde att gråa skor inte kan säljas alls, så jag ser detta som en utmaning." Svart och mörkgrå är de grundläggande färgerna på skor, eftersom det är lättast att samla smuts och uppåt är en blekande ljusfärg. Air Max 95s signaturfluorescerande gul är en hyllning till Nike's traditionella racerredskap, Nike's spetspinnar och terränglägenheter.

Leave a Comment